Korrekt behandling af personlige oplysninger er vigtigt for Moveo

I Moveo tager vi din databeskyttelse alvorligt. For at du skal føle dig tryg ved den måde, vi håndterer dine personoplysninger på, har vi udarbejdet denne privatlivspolitik. 

Hvilke typer af data indsamler vi, og hvordan anvender vi data om dig?

  • Vi anvender kun nødvendige data, såsom: Almindelige persondata (fx navn, adresse, arbejdssted, telefonnummer, e-mailadresse og faktureringsadresse).
  • Vi anvender dine oplysninger til at sende dig relevant information om Moveo og til at invitere dig til arrangementer hos eller sammen med Moveo.
  • Vi indsamler, behandler og opbevarer kun data om dig, der er relevant i forhold til opgaveløsning og for at sikre kvalitet i vores ydelser og gøre vores service bedre.
  • Hvis du tager en test igennem Moveo bliver resultatet behandlet fortroligt, og det er kun Moveo og databehandler, som har adgang til dine oplysninger samt til resultatet af testen.
  • Vi placerer ikke cookies på din computer eller mobiltelefon.
  • Vi udleverer aldrig dine personoplysninger eller andre oplysninger om dig til aktører uden for Moveo uden dit samtykke.
  • Personer i Moveo som har adgang til dine oplysninger er udelukkende dem for hvem oplysningerne er relevante. 

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, og hvad vi anvender dem til. Hvis vi behandler forkerte data om dig, kan du bede om, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Hvis du har givet samtykke til behandling af data om dig, kan du på ethvert tidspunkt trække dit samtykke tilbage efter persondataretlige regler. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Dine persondata bliver kun opbevaret i det omfang, det er relevant i forhold til den løbende kontakt. Vi sletter dine oplysninger, når der ikke længere er behov for fortsat opbevaring af oplysningerne. 

Du behøver ikke foretage dig noget

Denne privatlivspolitik er en information til dig, så du ved, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine personlige oplysninger. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål