10 trin til talentudvikling

Talentudvikling er en måde at arbejde strategisk med kompetenceudvikling på. Her får du råd og inspiration til, hvordan du griber talentudviklingen an og gør processen relevant for hele organisationen.

Talentudvikling handler om mere end at sende dine medarbejdere på kursus. Det handler om at udvikle individer, der kan flytte noget, som rækker ud over dem selv. Som leder er det din opgave at spotte talenterne blandt dine medarbejdere og lede deres udviklingsproces. Her får du råd om, hvordan du griber talentudviklingen an, så den bliver en drivkraft for udviklingen af hele organisationen. Læs hele artiklen på

http://www.lederweb.dk/personale/kompetenceudvikling/artikel/116149/sadan-styrker-du-talenterne-til-gavn-for-hele-organisationen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *